Handige links

Hieronder tref je een overzicht aan van links naar websites die informatie bieden over of gerelateerd aan onze dienstverlening.

Instanties

www.afm.nl
De AFM houdt toezicht op het gedrag van iedereen die actief is op de markt van sparen, lenen, beleggen en verzekeren.

www.kifid.nl
Het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) is het onafhankelijke loket voor het beslechten van geschillen tussen consumenten en financiële dienstverleners.

Overige handige websites

www.funda.nl
Funda is in ruim 15 jaar tijd uitgegroeid tot hét vastgoedplatform van Nederland en daarmee de essentiële informatiebron voor, tijdens en na de transactie.

www.nvm.nl
Huis kopen of huis huren? Dat doe je bij een makelaar van de NVM. Een NVM makelaar is de kwaliteitsmakelaar van Nederland.

www.nhg.nl
Nationale Hypotheek Garantie (NHG) heeft als doelstelling een eigen huis voor meer mensen mogelijk te maken. Op deze site treft u hier meer informatie over aan.

www.nibud.nl
Het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (NIBUD) is een onafhankelijke stichting die het budgetteren propageert als hulpmiddel om de inkomsten en uitgaven binnen een particulier huishouden op elkaar af te stemmen, ook op langere termijn. Doel hiervan is het bevorderen van het welzijn van dat huishouden.

www.notaris.nl
Alles over notarisaangelegenheden.

www.pensioenkijker.nl
De Stichting Pensioenkijker.nl wil het pensioenbewustzijn van de Nederlander vergroten.

www.politiekeurmerk.nl
Informatieve site over het Politiekeurmerk Veilig Wonen, de maatstaf voor veilig wonen.

www.stichtingart.nl
Op deze site vindt u informatie over diefstalpreventie van tweewielers.

www.steunbijverlies.nl
De Landelijk Steunpunt Verlies (LSV) is er op gericht, degene die rouwt na verlies van een dierbare te ondersteunen. Activiteiten van de LSV leveren een bijdrage aan ondersteuning van nabestaanden in het rouwproces.