Mijn favorieten

Onze medewerkers

ONS Makelaars Groningen-Zuidlaren

Eric van der Velde
NVM-Makelaar en lid CRMT
Eric van der Velde
Eric is de "vader" van ONS en dat vindt hij geweldig. Hij bedenkt graag nieuwe projecten en organiseert nieuwe initiatieven.
Hij houdt zich ook graag bezig met de verkoop, aankoop of het taxeren van jouw huis. Hij doet het graag voor je. Eric kent Zuidlaren en omgeving als geen ander.

Heb je vragen aan Eric of wil je eens een kopje koffie met hem drinken? Neem contact met hem op.
Thom Lolkema
NVM-Makelaar, taxateur, lid CRMT
Thom Lolkema
Verkoop, aankoop, verhuur en taxaties: Thom is van alle markten thuis als het op woningen aan komt. Dat maakt hem onze beste allrounder. Thom blijft graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, onderhandelen kan hij als de beste en hij kent Groningen op z'n duimpje. Thom vindt persoonlijk contact belangrijk en houdt zijn klanten dan ook altijd goed op de hoogte.

Wil je weten wat Thom voor jou kan betekenen? Bel of mail hem gerust!
Harry Doesburg
Vastgoedadviseur
Harry Doesburg
Geef Harry een huis en hij is als een vis in het water! Deze knuffelmakelaar helpt je graag aan een nieuw stulpje of verkoopt jouw paleisje. Harry heeft bergen kennis en ervaring, waar je als klant eindeloos gebruik van kunt maken. Er is geen straat in Groningen die Harry niet weet te vinden. Harry bedenkt graag nieuwe ideeën, houdt van gezelligheid en laat zich niet snel gek maken.

Wil je Harry inschakelen in je zoektocht naar een nieuw huis? Neem contact met hem op!
Richard Mulder
Hypotheekadviseur
Richard Mulder
Richard is hypotheekadviseur en hij werkt met veel plezier bij ONS. De collega's kennen Richard als een professionele, punctuele en aardige man. Geen casus is Richard te veel: met veel enthousiasme gaat hij voor je aan de slag. Hij staat er voor zijn klanten en hij is een echt 'mensenmens'. Hij is de vraagbaak voor al jouw financiële vragen.

In contact komen met Richard? Bel of mail hem gerust!
Menno Kieneker
Erkend Hypothecair Planner
Menno Kieneker
Menno is onze held op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Een rondje meningen van de collega's levert het volgende op: netjes, keurig, professioneel en van alle markten thuis. Menno heeft bergen ervaring en goede dossierkennis. Daardoor is hij de spin in het web voor de financiële afdeling.

Wil je kennismaken met Menno? Bel of mail hem via onderstaande buttons.