Team Ons Makelaars, Hypotheken & Verzekeringen

Over ONS

Welkom bij ONS

Buiten regent het. De kinderen zitten midden in hun favoriete serie op de IPad. Even rust. Een kopje koffie erbij, toch maar even de Funda app openen. Binnenkijken bij de buren, even checken of er al nieuw aanbod online staat. Wow, dat prachtige huis op de hoek staat te koop. Het huis waar je jezelf al jaren ziet wonen. Je droomhuis. Wat nu?

Wij helpen je verder

Bij ONS Makelaars, Hypotheken en Verzekeringen werken vakidioten. Mensen die het, net als jij, heerlijk vinden om op een verloren moment even op Funda te struinen. Maar als het moment daar is, als je droomhuis is gevonden, willen we je graag helpen. Niemand kan beter bepalen of een huis bij je past, dan jij zelf.

We helpen je graag met de aankoop van je nieuwe woning tot de verkoop van je bestaande woning, de financiering en jouw verzekeringen. En vooral ook de rompslomp die daarbij komt kijken. Wij nemen dit van je over zodat jij verliefd kan worden op je nieuwe huis en je druk kunt maken om leuke dingen, zoals de nieuwe inrichting.

Contactgegevens

Vestiging Zuidlaren
De Millystraat 6
9471 AH Zuidlaren

Verzekeringen en Hypotheken

 

(050) 409 33 25

Vestiging Groningen
Van Ketwich Verschuurlaan 98
9721 SW Groningen

Makelaardij en Hypotheken

 

(050) 313 04 41

Contactformulier

To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Ingangsdatum
Verhuisdatum
Bijvoorbeeld: 13-08-2019
Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.