Mijn favorieten

Verkoop

Huis verkopen in Groningen met de verkoopmakelaars van ONS

Wil je je woning verkopen en ben je op zoek naar een verkoopmakelaar in Groningen? Als je erover nadenkt om je huis te verkopen, dan is de kans is groot dat je met vragen zit. Waar begin ik? Wat kost het? Moet ik een makelaar in schakelen, of kan ik het zelf? Bij het verkopen van je woning komt natuurlijk veel kijken. Zie je hier tegenop en wil je graag volledig ontzorgd worden? Schakel dan ONS in als jouw verkoopmakelaar!
 

Waarom kiezen voor ONS als jouw verkoopmakelaar?

De mannen van ONS Makelaars hebben gezamenlijk tientallen jaren ervaring in de makelaarswereld in de regio Groningen. Maar waarom moet je nou precies kiezen voor ONS?

  • We hebben veel kennis van de lokale markt.
  • We hanteren een persoonlijke aanpak, bieden maatwerk en nemen voor jou de tijd.
  • We nemen alle rompslomp van je uit handen, zodat jij je met leuke dingen bezig kunt houden. Wij bieden een totaalpakket en volledige ontzorging.
  • Vorige verkopers beoordelen ons met een 9,1 op funda.nl.

Leg het volledige verkoopproces in handen van ONS

Bij ONS Makelaars onderscheiden we ons door het aanbieden van een totaalpakket. Onze verkoopmakelaars staan u bij tijdens het hele verkoopproces:

  • We zorgen voor een goede presentatie zodat jouw huis ook echt gezien wordt.
  • We regelen voor je de bezichtigingen zodat die op rolletjes verlopen.
  • We zorgen ervoor dat de verkoop goed verloopt. We voeren de onderhandelingen, zodat we er voor jou het beste resultaat uitslepen.

Profiteer van onze vrijblijvende waardebepaling met verkoopofferte

Ben je van plan om je huis in Groningen te gaan verkopen? Zet je je woning te koop bij ONS Makelaars, dan profiteer je van een vrijblijvende waardebepaling met verkoopofferte. Dat zie je niet bij iedere verkoopmakelaar! Neem dus gauw contact met ONS op en maak kennis met de no-nonsense makelaars van ONS.
 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring