Mijn favorieten

Taxaties

Binnen drie werkdagen een taxatierapport bij ONS in Groningen

Wil jij een huis laten taxeren in Groningen? Een taxatie betekent niets anders dan het bepalen van de waarde van een woning. Er zijn verschillende redenen waarom een taxatie noodzakelijk is, bijvoorbeeld bij het aanvragen van een hypotheek of het oversluiten van je hypotheek. Heb je een taxatierapport nodig, klop dan eens aan bij ONS. Onze ervaren taxateurs zorgen voor een onafhankelijk taxatierapport. Binnen 4 werkdagen na opname heb je hem binnen!


Wanneer moet je een huis laten taxeren?

Wil je je huis laten taxeren, dan kan dat verschillende redenen hebben.
  • Bij de aankoop van een woning is het nodig om een taxatierapport op te laten stellen. De waarde van een huis bepaalt immers wat voor bedrag je moet lenen om hem te kunnen financieren, en dus hoe hoog je hypotheek moet worden. Een hypotheekverstrekker wil namelijk niet meer geld verstrekken dan de daadwerkelijke waarde van de woning.
  • Een andere situatie waarin je een woning moet laten taxeren is als je je hypotheek wilt oversluiten. In dit geval wil je nieuwe bank namelijk weten hoeveel je woning waard is, om dezelfde reden als wanneer je een huis aankoopt.

Hoe ziet een taxatie eruit?

Een huis taxeren moet je altijd laten doen door een onafhankelijke makelaar. Bij het opstellen van een taxatierapport kijkt deze naar verschillende aspecten van de woning:
  • De oppervlakte en inhoud
  • De ligging en omgeving
  • Hoe goed het onderhoud is
  • Hoe goed de isolatie is
  • Et cetera.

Laat je woning taxeren door ONS Makelaars in Groningen

Woon je in Groningen en heb je een taxatierapport nodig, dan is ONS Makelaars de beste keuze. Bij ons ben je er namelijk van verzekerd dat je binnen drie werkdagen een taxatierapport binnen hebt.

Je ontvangt van ons een deskundig, helder en verzorgd rapport. Als je een gevalideerde taxatie nodig hebt voor bijvoorbeeld hypothecaire financieringen, dan kan je ook bij ONS terecht. We zijn aangesloten bij NWWI en de TaxateursUnie.

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring