Klant aan het woord: Janneke Bor

Janneke schakelde ONS in voor een nieuwe stap. Ze vertelt over haar nieuwe woning én haar ervaring.

Stel je even voor...

Mijn naam is Janneke Bor, moeder van 2 meiden van 12 en 14 jaar. Ik ben onderwijsadviseur bij openbaar onderwijs Groningen. Sinds januari 2019 woon ik samen met mijn dochters in dit nieuwe huis. Binnenkort gaan we na een kleine verbouwing samenwonen met mijn vriend en zijn dochter.

Ik woonde 19 jaar met veel plezier in mijn vorige huis. De beide kinderen zijn er geboren. Maar na de scheiding wilde ik toch liever ergens anders wonen en een nieuwe start maken. Nu wonen we in hetzelfde dorp, met dezelfde bushalte voor de kinderen en dezelfde supermarkt in de buurt... maar toch helemaal anders. Dat vind ik heel fijn.

Waar was je naar op zoek in een nieuwe woning?

Ik was op zoek naar een huis met genoeg ruimte voor mij en mijn kinderen. Het liefst een huis waar ik niet zoveel hoefde te klussen. Een beetje sausen en verven vind ik niet erg hoor, maar ik zocht wel iets waar ik makkelijk in kon en… in Zuidlaren natuurlijk. Maar omdat er nu plannen zijn om te gaan samenwonen, ontkomen we toch niet aan klussen! We maken boven een grotere dakkapel en creëren een extra kamer. Dan passen we allemaal perfect in dit huis. 

Wat vind je zo fijn aan deze woning? 

De rust en het comfort van dit huis vind ik heel erg prettig en daar keek ik het meest naar uit. De vloerverwarming in de badkamer is heerlijk en ook de gerieflijkheid van het huis. Het is erg licht, dat vind ik belangrijk en dat is heel prettig wonen.

Hoe kwam je bij ONS terecht?

Ik kende Eric van de school van mijn kinderen. Een prettige en heel aardige man. Ik gunde hem de verkoop en wilde graag zaken met hem doen omdat ik hem vertrouw. Voor het eerst een huis kopen in je eentje is behoorlijk spannend! Dan wil je kunnen bouwen op de mensen om je heen. Naast Eric heb ik ook te maken gehad met Harry en Thom. Beide hebben veel kennis van zaken en zijn heel benaderbaar.

De financiële tak van ONS Zuidlaren ken ik al jaren. De beide Richards behartigen vol verve onze belangen al zolang ik in Zuidlaren woon. Ook ter zake zijn het kundige mannen op wie je bouwen kan! Ze denken goed mee en nemen alle tijd voor je met aandacht voor je persoonlijke situatie.

Ik ben super blij met een goed verkocht huis en een prachtig nieuw huis! Ik ben blij met alle begeleiding en iedereen dankbaar voor het meedenken!